homedecorfurnitureuk.com Filme – Seriale 1997 – 2017

Situaţie ruşinoasă în Bruxelles pentru un primar din Vaslui. A trebuit să plătească pentru că s-a uitat la filme pentru adulţi

17 iunie 2017

Situaţie ruşinoasă în Bruxelles pentru un primar din Vaslui. A trebuit să plătească pentru că s-a uitat la filme pentru adulţi
Voteaza acest Film-Serial.

Situaţie jenantă pentru un primar dintr-o localitate din Vaslui. Aflat într-o vizită oficială la Bruxelles, edilul a accesat canalele cu filme pentru adulţi de la hotel. A doua zi, când să părăsească locaţia de 5 stele a venit şi factura. Primarul însă a refuzat să plătească.

La invitaţia unui europarlamentar, primarul din Vaslui a mers împreună cu o delegaţie de 30 edili din toată ţara la Bruxelles. Aceştia au fost cazaţi la un hotel de cinci stele din centrul oraşului.

În camera sa de hotel, primarul a accesat canalele de la televizor cu filme pentru adulţi, neştiind că gestul său va fi taxat destul de scump de conducerea hotelului.

În dimineaţa următoare când a predat camera, edilul din Vaslui a aflat că trebuie să plătească suma de 106 euro pentru fapta sa. Primarul a negat totul şi a spus că nu ştie despre ce e vorba.

Jenat de situaţie, europarlamentarul care a plătit deplasarea grupului de primari de la Vaslui a achitat chiar el factura edilului din Vaslui.

Distribuie si tu ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bine ai venit pe Filme HD subtotrate . Aici găsiți cele mai noi filme online la calitatea HD. Avem filme subtitrate din categoriile: Acțiune, Animație, Aventură, Comedie, Horror, Thriller, Dramă, Documentare, Filme Indiene și Filme Romantice. Avem o colectie de 5910 filme online pe care le poti viziona gratis la noi pe site. Vă dorim vizionare plăcută.

 

Genuri

Close