homedecorfurnitureuk.com Filme – Seriale 1997 – 2017


Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Tangled: Before Ever After 2017, film animat online dublat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Tangled: Before Ever After 2017, film animat online HD dublat în Română

La şase luni după evenimentele din Tangled, Rapunzel (Mandy Moore), Rapunzel urmează să devină oficial Prinţesă în Corona. Cu toate acestea, în ziua încoronării, Rapunzel şi Eugene Fitzherbert (Zachary Levi), cunoscut anterior drept Flynn Rider, călărindu-i pe Maximus şi Fidelio, sunt plecaţi prin pădure şi se întrec până la graniţă,având pe urmele lor Gărzile Regale. Despărţindu-se, doi gardieni îl urmăresc pe Eugene în timp ce al treilea o urmăreşte pe Rapunzel. Cei doi se reunesc apoi şi sar împreună peste un râu.

Rapunzel este prima care ajunge la graniţă şi se caţără pe zidul despărţitor unde vede pe partea cealaltă o privelişte magnifică a ţinutului de dincolo de regatul lor. După ce admiră priveliştea o vreme alături de Eugene, gardienii îi prind pe cei doi şi îi escortează înapoi la palat unde ceremonia de încoronare a lui Rapunzel urmează să înceapă. Acolo, ea este aşteptată cu nerăbdare de către Cassandra (Eden Espinosa), cea care a primit sarcina de-a avea grijă de Rapunzel şi a o ajuta să se adapteze la viaţa de prinţesă.

Rapunzel nu are voie să plece în oraş fără a fi păzită straşnic de gărzile regale, ea nu ştie să întâmpine cum se cuvine nobilii sosiţi pentru încoronarea ei şi nu-i place să poarte pantofi. Ea face tot posibilul să se adapteze şi chiar dacă are o familie iubitoare şi un cerc de prieteni care o susţin, Rapunzel se simte compleşită de responsabilităţile care vin la pachet cu încoronarea. Din cauza fricii tatălui ei de-a o pierde din nou, el îi refuză orice solicitare de-a explora lumea din afara regatului lor.

Urmăreşte online filmul Tangled: Before Ever After 2017, cu dublaj în Română şi calitate HD.

Tags: AdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieComedyFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2017Filme animate pe mediarplFilme animate pe mediarplFilme AnimatieFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Distribuie si tu ...
Tangled: Before Ever After 2017, film animat online dublat în Română
Tangled: Before Ever After 2017, film animat online dublat în Română
Tangled: Before Ever After 2017, film animat online dublat în Română
Tangled: Before Ever After 2017, film animat online dublat în Română
Tangled: Before Ever After 2017, film animat online dublat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close